en man tittar in i kameran Mark- och exploateringschef Andreas Ahlman, är numera även näringslivschef.

Nya näringslivschefen kliver fram

Andreas Ahlman fortsätter sina dubbla uppdrag tills vidare, dels sitt ordinarie uppdrag som chef för mark- och exploateringsenheten (MEX), dels uppdraget som näringslivschef som han haft sedan innan sommaren. Det innebär att Andreas Ahlman, efter att fungerat som tillfällig chef, kliver in i uppdraget fullt ut och att sökandet efter en ny näringslivschef avbryts.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

– Vi befinner oss i en viktig utvecklingsfas i Trollhättan, där vi ser en tydlig koppling mellan näringslivsfrågorna och mark- och exploateringsfrågorna. Genom att låta Andreas fortsätta i sina dubbla uppdrag, säkerställer vi att vi har kontinuitet och framåtdrift i våra utvecklingsprocesser. Det gör också att frågorna knyts närmare klimat- och hållbarhetsfrågorna och ger möjligheter att optimera våra resurser, menar stadsdirektör Said Niklund

– Trollhättan befinner sig just nu i en väldigt expansiv och spännande fas med väldigt många etableringsförfrågningar. Jag ser fram emot att möta näringslivet i fler frågor och sammanhang än jag gjort hittills, kommenterar Andreas Ahlman.

Andreas Ahlman började arbeta som MEX-chef i Trollhättan våren 2023 och har en bakgrund som bland annat planchef, ICA-handlare och affärsutvecklings- och regionchef på ett bygg- och fastighetsbolag.

Senast granskad 2024-08-30 av VIVKOM