Porträtt på Emil Johansson, Kristian Karlsson och Paul Paljett framför en bakgrund på olika stjärnplattor på marken. 5 september hyllas Emil Johansson, Kristian Karlsson och Paul "Paljett" Sahlin på Drottningtorget.

Stjärnhyllningar och OS-firande

Torsdag 5 september klockan 17.30 anordnas ceremoni med Park of Fame/OS-firande på Drottningtorget.

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Program

Välkommen till Drottningtorget och fira Emil Johansson, Paul "Paljett" Sahlin och Kristian Karlsson som valts in som nya stjärnor i Trollhättans Park of Fame! Programmet består av musik, tal och hyllningar till stjärnorna, där Kristians Karlsson OS-silver i lag får en extra programpunkt. 

  • Torsdag 5 september 2024
  • Klockan 17.30
  • Drottningtorget, Trollhättan
 

Ny stjärna Park of Fame: Kristian Karlsson

Bordtennisspelare. Vänsterhänt bollvirtuos med mängder av medaljer i prisskåpet. Bland annat: VM-guld och EM-guld i dubbel, EM-guld i lag – och naturligtvis OS-silver i lag i Paris!

 

Ny stjärna Park of Fame: Paul "Paljett" Sahlin

Låtskrivare och artist. Bidrog till att sätta Trollhättan på kartan inom den svenska popmusikscenen under 70-talet. Han fortsatte sin karriär som framgångsrik låtskrivare för artister som Vikingarna, Kikki Danielsson och Mats Rådberg.

 

Ny stjärna Park of Fame: Emil Johansson

Slopestyle-åkare. Fyrfaldig världsmästare som svarar för hisnande luftfärder på sin mountainbike inför storpublik världen över.

Relaterad information

Obs! Notera att väskförbud eller begränsningar gällande väskor kan förekomma på evenemanget. Trollhättans stad inväntar besked från Polismyndigheten. När besked kommer uppdaterar vi informationen om evenemanget i våra kanaler. 

Senast granskad 2024-08-28 av JONHJO