Lyssna
Kristian Karlsson, Paul "Paljett" Sahlin och Emil Johansson tog emot trollhättebornas kärlek på torsdagskvällen när de förärades med varsin stjärna i Park of Fame. Kristian Karlsson, Paul "Paljett" Sahlin och Emil Johansson tog emot trollhättebornas kärlek på torsdagskvällen när de förärades med varsin stjärna i Park of Fame.

Varmt firande av våra nya stjärnor

Stort tack till alla trollhättebor som tog sig till Drottningtorget 5 september för att hylla våra nya stjärnor – vilken fin inramning och stämning ni skapade!

Kontaktcenter - en väg in

Öppettider

Måndag–fredag: 8:00–16:30

Vad kan kontaktcenter hjälpa mig med?

Besök oss

Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan

Det blev ett varmt firande i dubbel bemärkelse när trollhätteborna, i den fantastiska sensommarkvällen, hyllade stadens nya Park of Fame-stjärnor: artisten/låtskrivaren Paul "Paljett" Sahlin, Slopestyle-stjärnan Emil Johansson och bordtennisesset Kristian Karlsson.

De fick ta emot varsin stjärna i Park of Fame – plattor som snart finns att beskåda på plats i Betty Backs park, där de tar plats bredvid andra trollhättebor som satt staden på kartan.

Och vilken fantastisk fin trio ambassadörer som hade valts ut av juryn! De bjöd på personliga berättelser från scenen, inspirerande och varmt. Deras framgångar fyller oss alla med stolthet, och den tillagda programpunkten med firandet av en rörd OS-silvermedaljör i form av Kristian Karlsson bidrog till den fina inramningen.  

Tack alla stjärnor för att ni delade era historier med oss och fortsätter att sätta vår stad på kartan! Och till er alla i publiken – tack för att ni var med och skapade ännu ett vackert kapitel i Trollhättans historia.

Film från firandet

Det bjöds på en härlig inramning när Emil Johansson, Paul "Paljett" Sahlin och Kristian Karlsson firades på Drottningtorget 5 september 2024.

Film från firandet

 

Bilder från firandet

Tre stjärnor med namnen Emil Johansson, Kristian Karlsson och Paul "Paljett" Sahlin
Tre personer står på scen med varsin blomma framför varsin stjärna.
Två barn tar en bild med en person med medalj runt halsen
Kristian Karlsson blir intervjuad på scen
Artisten Paul Paljett håller upp ett papper på en scen. Bredvid honom står två kvinnor.
Mängder av människor sitter på stolar på torg utomhus.
Slopestyle-stjärnan Emil Johansson blir intervjuad på scen
Slopestyle-stjärnan Emil Johansson möter fans utomhus
Bordtennisspelaren Kristian Karlsson skriver autograf till en man
Pojke tar en selfie tillsammans med bordtennisspelaren Kristian Karlsson

Relaterad information

Läs mer om stjärnorna i Park of Fame: 

Park of Fame Trollhättans stads hemsida

Senast granskad 2024-09-06 av JONHJO